El "Panell Gestiona" o "Panell marca blanca" permet que els usuaris gestionin el seu compte de correu sense necessitat de tenir accés al Panell de control de cdmon. En aquest panell els usuaris poden modificar la contrasenya del compte de correu, activar l'autoresposta o crear redireccions.

Per realitzar aquestes gestions pots seguir els passos següents:

1.- Accedir al panell

A qualsevol navegador escrivim l'adreça http://example.com/gestiona i utilitzes el teu compte de correu per introduïr l'usuari i la contrasenya.

2.- Modificar les opcions

Un cop dins, pots accedir a les següents pestanyes:

• Dades generals

En aquesta pestanya pots veure l'espai consumit, l'adreça del compte, modificar el nom real i activar l'avís d'excés de quota.

• Contrasenya

En aquest apartat pots modificar la contrasenya del compte. Per canviar la contrasenya has d'introduir dues vegades la nova contrasenya i prémer l'opció Canviar contrasenya.

• Redireccions

Des d'aquesta pestanya pots crear les redireccions de correu que siguin necessàries. Per crear una redirecció de correu escriu l'adreça de destinació en el camp "Crear una nova redirecció" i prem Crear redirecció.

Una vegada creada, has de seleccionar si vols que es guardi còpia en el correu de cdmon ("Amb còpia") o que el correu només arribi a l'adreça de destinació ("Sense còpia").

Per eliminar una redirecció prem el botó amb una "X" de la columna "Esborrar la redirecció".

• Autoresposta:

Apartat per crear una autoresposta. Per crear l'autoresposta marca l'opció Activar autoresposta. A continuació escriu l'assumpte del correu i el seu text. També pots indicar que l'autoresposta només funcioni durant una franja horària.
Has de tenir present que si tens activades redireccions, l'autoresposta no pot ser activada.

Per més informació, pots contactar amb nosaltres.