Si vols treballar amb el teu allotjament mitjançant la consola de comandes, pots activar un usuari d'SSH des del teu panell de control de cdmon en la gestió de l'allotjament. A l'apartat "Gestors de fitxers", prement l'opció SSH/sFTP

Una vegada dins, prem  l'opció Servei SSH.

En marcar aquesta opció apareix un apartat per establir la contrasenya  d'accés al servei d'SSH.

Prem Guardar canvis per guardar la contrasenya  i activar el servei d'SSH.

Ara ja pots connectar per consola al teu allotjament. Pots consultar el manual bàsic d'ús de l'SSH.