Si volem treballar amb el nostre allotjament mitjançant la consola de comandes, podem activar un usuari d'SSH en el Panell de control del nostre allotjament. A l'apartat "Gestors de fitxers", prement la icona "SSH/sFTP" podem activar aquest servei.

Una vegada dins, premem  l'opció "Servei SSH" per activar-lo.

En marcar aquesta opció apareix un apartat per establir la contrasenya  d'accés al servei d'SSH.

Premem "Guardar canvis" per guardar la contrasenya  i activar el servei d'SSH.

Ara ja podem connectar per consola al nostre allotjament. Podem consultar el manual bàsic d'ús de l'SSH.