Si volem connectar amb el teu allotjament i pujar fitxers a través del protocol sFTP, pots activar aquest servei des del teu panell de control de cdmon en la gestió de l'allotjament. En l'apartat "Gestors de fitxers", premen l'opció SSH/sFTP.

Una vegada dins, prem l'opció Servei sFTP

En marcar aquesta opció apareix un apartat per establir la contrasenya d'accés al servei sFTP.

Prem Guardar canvis per guardar la contrasenya i activar el servei sFTP.

Ara ja pots connectar amb el teu allotjament a través d'sFTP amb qualsevol programa client d'FTP