Si volem connectar al nostre allotjament i pujar fitxers a través del protocol sFTP, podem activar aquest servei en el Panell de control del nostre allotjament. En l'apartat "Gestors de fitxers", premem la icona "SSH/sFTP" .

Una vegada dins, premem l'opció de "Servei sFTP" per activar-lo. SFTP_CAT.png

En marcar aquesta opció apareix un apartat per establir la contrasenya d'accés al servei sFTP.

Premem "Guardar canvis" per guardar la contrasenya i activar el servei sFTP.

Ara ja podem connectar al nostre allotjament a través d'sFTP amb qualsevol programa client d'FTP