Si volem tenir un formulari de contacte a la nostra web, el podem desenvolupar de diferents maneres. Al Panell de control de l'allotjament, disposem d'un codi d'exemple per crear un formulari de contacte en PHP.

Per activar els formularis al nostre allotjament accedim al Panell de control  i premem la icona "Formularis web":

Un cop dins, premem el botó "Activar formulari".

Aquesta opció activa a la nostra pàgina la posibilitat de realitzar enviaments a través de formularis i la finestra ens mostra un exemple de codi font per configurar-lo.