Quan hem de pujar molts fitxers a l'allotjament, una bona opció és fer-ho mitjançant un fitxer comprimit. Un cop pujat, per descomprimir aquest fitxer podem utilitzar l'eina que disposem al Panell de control de l'allotjament, a l'apartat "Gestor de fitxers", accedint a la icona de "Descomprimir fitxers".

Per utilitzar aquesta eina, hem de pujar per FTP el fitxer que volem descomprimir.

Llavors, dins de l'eina, hem d'especificar la ruta on es troba el fitxer i la ruta on el volem descomprimir.

Un cop especificades les dades, cliquem a "Descomprimir el fitxer" per iniciar el procés. Els format de compressió permesos són ZIP, RAR, GZIP o TGZ.

Un cop finalitzat el procés, rebrem un correu confirmant la finalització de la descompressió.