Al Panell de control de l'allotjament podem modificar els permisos dels arxius i directoris de la nostra web. Per modificar els permisos accedim a la icona de "Permisos de fitxers i carpetes", a l'apartat de "Seguretat".

Una vegada dins, podem canviar els permisos (lectura, escriptura, execució) dels nostres arxius i carpetes de l'allotjament. Només hem d'escollir l'arxiu/carpeta i modificar els permisos mitjançant la icona de "Configurar permisos", representada en forma de clau.

Si volem modificar més d'un arxiu o directori al mateix temps, seleccionem els fitxers amb el checkbox de l'esquerra i seleccionem l'opció de "Modificar permisos" en el desplegable "Accions".

A la següent finestra, podem modificar els permisos de lectura, escriptura o execució del propietari del fitxer, del grup, corresponent a l'usuari FTP, i l'usuari públic, www.

A més, si marquem l'opció d'"Aplicar els permisos de manera recursiva", podem propagar els canvis efectuats de manera recursiva, és a dir, si el canvi de permisos es realitza a una carpeta, el canvi s'aplica, també, a tot el seu contingut i subdirectoris.