Si volem que només els usuaris que nosaltres decidim accedeixin a una carpeta del nostre allotjament, podem protegir-la amb usuari i contrasenya.

En el Panell de control de CDmon, podem activar aquesta protecció des de la icona de "Permisos de fitxers i carpetes" a l'apartat de "Seguretat".

Una vegada dins, premem  la icona del cadenat per protegir la carpeta que vulguem.

Dins, ens apareixen els usuaris creats per protegir carpetes. Si no existeix cap usuari, premem "Crear usuari".

A la finestra següent, senzillament introduïm el nom d'usuari i la contrasenya amb la que protegim la carpeta.

Una vegada creat,  cliquem  "Crear usuari".

A continuació, tenim  l'usuari que hem creat en estat "Desactivat". Premem la icona de la clau,  a l'apartat d'"Accions",  per activar-lo i protegir la carpeta.

El activar l'usuari apareix com a "Activat".

Si tenim més usuaris creats, podem seleccionar-los marcant el checkbox de l'esquerra i activar-los des de l'opció d'"Accions".