A cdmon pots contractar diferents tipus de certificats de seguretat SSL des del Panell de control de l'allotjament, en l'apartat d'SSL.
A continuació mostrem una comparativa dels certificats que es poden sol·licitar.

1.-Taula comparativa

SSL
Let's Encrypt: SSL gratuïtPositive SSL (DV)
Positive SSL Wildcard (DV)
InstantSSL Premium (OV)Extended Validation SSL
Mètode d'autenticació
Validació de domini
Validació de dominiValidació de domini
Validació completa de l'organitzacióValidació estesa
Barra verda
No
NoNoNo
Encriptació
128/256 bits
128/256 bits128/256 bits
128/256 bits
128/256 bits
Protecció subdominis
NoNoNoNo
Tipus de segell

Segell estàtic
Segell estàtic
Segell estàtic
Segell estàtic
Segell estàtic
Compatibilitat amb el 99 % dels navegadors
Entitat certificadora
Let's EncryptSectigoSectigoSectigoSectigo
Temps d'instal·lació
Immediat1 dia.1 dia1-6 dies1-15 dies

1.-Descripció de les característiques

• Mètode d'autenticació: és la informació d'autenticació del certificat. En els més comuns apareix el nom del domini. En els SSL avançats la informació que apareix del certificat són les dades de la teva empresa.
  • Barra verda: la barra verda només es troba disponible per al certificat Extended Validation SSL. En els navegadors apareix al costat de la URL una barra verda que informa del certificat SSL.
  • Encriptació: el nivell d'encriptació de l'SSL. En tots els SSL l'encriptació és de fins a 256 bits.
  • Protecció subdominis: permet la protecció de subdominis. Tots els SSL permeten la protecció d'un sol domini. En el Wildcard queden protegits tots els subdominis del domini.
  • Tipus de segell: el segell que pots afegir a la teva web per demostrar que la pàgina és segura.
  • Compatibilitat amb el 99 % dels navegadors: la compatibilitat dels SSL amb els navegadors actuals. S'inclouen IExplorer, Firefox, Opera, Chrome, entre altres.
  • Entitat certificadora: és l'entitat que certifica l'SSL.
  • Temps d'instal·lació: els SSL necessiten un temps per ser validats per part de l'entitat certificadora i llavors instal·lats. Aquest temps depèn del tipus d'SSL i la complexitat del mateix. En els InstantSSL Premium i Extended Validation SSL l'entitat certificadora tarda uns dies a comprovar la informació de la teva empresa.