A CDmon, existeix una configuració per defecte dels registres del DNS quan es crea un allotjament. Aquesta configuració la podem modificar des de la gestió de registres DNS del domini. Si volem tornar a tenir la configuració de DNS per defecte de l'allotjament podem fer-ho des del Panell de control de l'allotjament, a l'apartat de "Dominis", a la icona de "DNS".

1.-Restablir configuració DNS

Prement el botó "Restablir configuració DNS", la configuració DNS per al domini associat a l'allotjament actual es modifica amb els paràmetres necessaris perquè el nostre domini funcioni amb tots els serveis de l'allotjament de CDmon. Hem de recordar que totes les dades actuals de la configuració DNS es substituïran per la configuració automàtica.

2.-Accedir a la configuració DNS

En aquesta mateixa finestra podem accedir a la gestió DNS del domini allotjat prement l'enllaç "pot accedir i configurar manualment". Aquest accés ens porta directament a la configuració DNS del domini.