Per motius de seguretat o gestió del nostre allotjament, és possible que necessitis desactivar el servei FTP. Aquesta gestió es pot dur a terme des del Panell de control de cdmon.

Per desactivar el servei FTP, has d'accedir a la gestió de l'allotjament i fer clic a la icona FTP que pots trobar en la secció 'Gestors de fitxers'.

Dins de la gestió de l'FTP, trobaràs en la part superior l'opció per activar i desactivar el servei d'FTP. Només és necessari fer clic en el botó per activar o deixar sense servei l'FTP.

La desactivació del servei afecta per igual a tots els usuaris, tant el principal com secundaris. Això implica que cap d'ells podrà connectar-se per webFTP o per cap gestor extern (FileZilla, WinSCP, etc...).

Important: Per motius de seguretat i estabilitat del servidor els allotjaments que portin 30 dies sense accedir via FTP, el servei es desactivarà. Per reactivar-ho, només hem de seguir les pases d'aquesta mateixa guia, i a part, serà necessari que facin la connexió al servidor, es a dir, que accedeixin per FTP i facin una pujada o baixada d'arxius per a que el servei no es torni a desactivar de forma automàtica.