El mialias.net  és un subdomini temporal que es crea quan donem d'alta un nou allotjament web a CDmon. Es fa servir per poder treballar amb el nostre allotjament mentre les IP assignades al domini no s'han propagat.

Una vegada el domini ja apunta a l'allotjament i la IP s'ha propagat, ja no és necessari utilitzar el mialias.net i, en certes circumstàncies, ens interessarà desactivar-lo.

Per desactivar el mialias.net accedim a l'opció "Informació de l'allotjament".

Desactivar mialias.net

En aquesta finestra premem el botó "Activat" per desactivar el mialias.net.

Activar mialias.net

Si volem activar-lo, premem el mateix botó, que en aquest cas estarà "Desactivat".

L'activació o desactivació del mialias.net és instantània.