A cdmon tens l'opció de migrar o transferir un allotjament web de forma interna: a un altre usuari o a un Multihost.

A l'opció de Migració interna que trobaràs en la secció de 'Producte' del panell de gestió de l'allotjament pots realitzar diferents operacions per transferir el hosting.

1.-Com transferir el nostre allotjament a un altre usuari de cdmon?

En aquesta opció pots transferir el teu allotjament cap a un altre usuari de cdmon, per a això has de prémer en l'opció Migrar a un altre usuari.

Passaràs a una pantalla on has d'introduir el nom de l'usuari al qual vols passar l'allotjament. Has d'introduir el nom dues vegades, una en el camp 'Nomeni d'usuari' i una altra en el camp 'Verificar el nom d'usuari' i prémer en l'opció Transferir allotjament.

Si l'usuari no està creat prèviament, disposem de l'enllaç 'donar d'alta l'usuari' per donar-ho d'alta.

Una vegada l'usuari està creat i validat, quan migris l'allotjament, el canvi es realitza automàticament i sense pèrdua de connectivitat.

2.-Com transferir un allotjament cap al nostre Multihost?

Si disposes d'un Multihost  i vols passar un allotjament individual a dins del Multihost, en la pantalla de "Migració interna" tens l'opció de migrar cap el teu Multihost prement en Migrar a multihost.

Una vegada premuda l'opció "Migrar a multihost"accediràs a la següent pantalla d'informació, on s'indica que l'allotjament serà transferit al teu Multihost i per a això has de prémer a Transferir ara

3.-Com extreure un allotjament del nostre Multihost?

En cas de tenir un allotjament dins un Multihost  i el vols extreure'l com allotjament individual, trobaràs una opció per fer-ho en l'apartat 'Migració interna' de l'allotjament. En aquest apartat has de prémer en l'opció Migrar fora de multihost.

Quan inicies el procés per extreure l'allotjament del Multihost, has d'escollir a quin tipus de pla individual el vols convertir i les seves característiques. I una vegada escollit el tipus de pla has de prémer en l'opció Migrar ara.

Un cop finalitzat el procés, l'allotjament tindrà la data de caducitat del día d'avui. Per tan, hauràs de renovar-lo inmediatament.