Per veure el llistat dels cobraments que s'han realitzat en tu allotjament, has d'accedir a la gestió d'aquest prement en l'opció Hosting en el "Llistat bàsic de serveis".

En la pantalla de "Gestió de l'allotjament" has de desplaçar-te fins a la secció 'Producte' i prémer en l'opció Cobraments i renovacions.

En la pantalla de 'Cobraments i renovacions' trobaràs les següents seccions

1.-Dades del pagament de l'actual servei

En aquest apartat pots veure la informació relativa a les dades de pagament de l'allotjament.

• Data de caducitat: pròxima data de caducitat de l'allotjament web.
  • Forma de pagament: tipus de pagament seleccionat per a la renovació de l'allotjament web.
  • Renovar: prement el botó, accedeixes directament a la pantalla de renovació de l'allotjament.

2.-Llistat de cobraments realitzats

Ens apareix una taula amb el llistat de pagaments realitzats en el nostre allotjament.

• Data: data de realització del pagament realitzat.
  • Import: quantitat satisfeta per a la renovació.
  • Forma de pagament: pot ser mitjançant transferència bancària, pagament amb targeta o rebut bancari.
  • Factura: podem descarregar la factura en format PDF i també firmada digitalment.

3.-Avisos de renovació del servei

En aquesta opció pots activar els avisos de renovació de l'allotjament.

Si es troba activada, rebràs els avisos de caducitat de l'allotjament.

Per a qualsevol consultar, pots contactar amb nosaltres.