Amb el "Panell de control" de l'allotjament web, pots gestionar el teu allotjament còmodament. El panell es compon d'una secció amb la informació de l'allotjament i de diferents seccions amb eines. Per accedir al panell de gestió del teu allotjament, en el "Llistat bàsic de serveis", prem en l'opció Hosting de l'allotjament que vulguis gestionar.

1.-Informació de l'allotjament

Des de la secció Informació de l'allotjament, pots realitzar operacions administratives com renovar, ampliar característiques, modificar el titular de l'allotjament o canviar la versió de PHP. També disposes de la informació general de l'allotjament com la IP web, l'espai ocupat, la transferència consumida i l'usuari i contrasenya de MySQL i FTP.

2.-Eines

En aquesta secció disposes de diferents apartats amb les eines de l'allotjament separades per funcionalitats.

Correu electrònic

En aquest apartat gestionem el correu electrònic de l'allotjament. Pots donar d'alta comptes de correu, gestionar l'Antivirus/Antispam, l'Usuari newsletter per a enviaments massius o la gestió de llistes de distribució amb les Llistes Mailman

Gestors de fitxers

A 'Gestor de fitxers' disposes de totes les eines per accedir i gestionar els arxius de l'allotjament. Pots donar d'alta usuaris d'FTP, descomprimir fitxers, activar l'accés per SSH/SFTP i habilitar els serveis d'SVN i GIT

Bases de dades

Aquest apartat permet gestionar les base de dades MySQL del teu allotjament i també crear usuaris MySQL

Servidor

A l'apartat 'Servidor' tens informació sobre el nostre servidor. A més, pots configurar els valors de PHP, les pàgines d'errors i cronjobs. També podem visualitzar el log d'errors del servidor.

Dominis

Dins la secció de dominis tens totes les eines relacionades amb el domini de l'allotjament. Pots configurar redireccions web, àlies de l'allotjament, multidominis, subdominis i configurar pàgines de pàrquing. També pots accedir a la gestió del DNS del domini.

Estadístiques

En aquesta secció tens informació sobre les estadístiques de visites i gràfiques de consum de l'allotjament.

Aplicacions

En aquesta secció pots instal·lar aplicacions CMS al teu allotjament, com WordPress, Joomla, Prestashop i d'altres gestors de contingut.

Seguretat

Aquí pots gestionar diferents opcions relacionades amb la seguretat del nostre lloc web. Pots restaurar còpies de seguretat, establir els permisos dels fitxers i carpetes i activar el firewall d'aplicacions. També pots sol·licitar certificats SSL.

Producte

En aquest apartat tens diverses opcions referents al producte contractat. Pots modificar les característiques de l'allotjament i obtenir informació sobre cobraments i els descomptes per volum. També pots configurar el Panell de marca blanca. Amb l'opció de Migració interna tens la possibilitat de transferir l'allotjament a un altre usuari de cdmon.