Per poder migrar el contingut d'una pàgina web d'un altre proveïdor cap a cdmon, has de tenir en compte una sèrie de requisits per assegurar que la web sigui 100 % compatible amb els nostres servidors.

• La plataforma que utilitzem és LAMP (Linux, Apache, MySQL, PHP). Per tant, si utilitzes un sistema basat en Windows, amb programació que no sigui PHP o HTML, és probable que la web no funcioni.

• En cas de tenir versions diferents de les que oferim, és probable que un cop feta la migració apareguin errors de PHP o bé que la web no es visualitzi correctament.
  • També necessitem saber si la web utilitza un CMS. En cas de ser així, ens hauràs d'indicar quin és i si utilitza part de programació pròpia, plugins o mòduls externs.

Un cop revisats aquests requisits, el primer que necessites és estar registrats com a usuari de cdmon. Es pot fer des del següent enllaç:

https://admin.cdmon.com/ca/registre

Quan ja estiguis validats com a usuari, necessites un hosting compatible amb les necessitats del projecte. La contractació es pot fer des del següent enllaç:

https://www.cdmon.com/cat/hosting/

Finalment, has de contactar amb cdmon per sol·licitar la migració del teu anterior proveïdor al teu nou pla d'allotjament en cdmon. Et demanarem les dades d'accés al servidor de l'altre proveïdor, i una vegada disposem de les dades, comprovarem que aquestes siguin correctes i que podem accedir correctament per dur a terme la migració.

Primer iniciem la migració de la web, i el mètode emprat depèn de les dades que ens hagis facilitat.

La migració "ideal" és aquella en la qual disposem d'accés "ssh", ja que accedim al mateix servidor on es troba la web, comprimim els fitxers web, exportem la base de dades i després migrem cap a cdmon mitjançant la sol·licitud "scp".

En el cas de no disposar d'accés "ssh", el mètode utilitzat és la descàrrega de fitxers mitjançant la comanda "ftpcopy". Una vegada finalitzada la migració de la web, importem la base de dades i comprovem que funciona.

A continuació, una vegada migrada la web, es podrà iniciar el procés de migració de correu. Indicar-te, que la migració dels comptes de correu són totalment gratis en el cas que les faci el mateix client amb l'eina d'importació de correu que trobarà en el panell de control de cdmon. Per usar l'eina d'importació de comptes de correu, prèviament has de crear els comptes de correu.Si vols que cdmon realitzi la importació dels comptes de correu, t'informem que aquesta acció té un cost addicional.

Passem a detallar el cost de la importació de comptes de correu:

• De 1 a 25 comptes: 30 € + IVA
  • De 26 a 50 comptes: 45 € + IVA
  • De 51 a 100 comptes: 60 € + IVA

Per més de 100 comptes serà necessari consultar-ho i s'estudiarà cada cas.

Una vegada finalitzada la migració web i de correu, contactarem amb tu perquè comprovis el funcionament de la web mitjançant el sufix temporal “.mialas.net”. Si el funcionament de la web és l'esperat, només quedarà fer la modificació dels DNS del domini pels DNS de cdmon:

ns1.cdmon.net                             35.189.106.232
ns2.cdmon.net                             35.195.57.29
ns3.cdmon.net                             35.157.47.125
ns4.cdmondns-01.org                 52.58.66.183
ns5.cdmondns-01.com                52.59.146.62

La propagació dels DNS pot tardar un màxim de 24 hores a propagar-se, i durant aquest període de temps és possible que el servei web o de correu no funcionin de manera correcta.

Per a més informació premi aquí.