Des del Panell de control de CDmon podem modificar el titular de qualsevol dels nostres productes d'allotjament. Per fer el canvi, hem d'accedir a la pantalla de gestió del hosting, Virtual Up, servidor dedicat o Multihost que desitgem modificar i després prèmer sobre "Canvi titular".

A la següent pantalla podem seleccionar en el desplegable "Nou titular" el contacte de facturació que passarà a constar com a nou propietari del servei. En cas de no tenir creat el contacte de facturació amb les dades del nou titular, des de la mateixa pantalla, a la dreta del desplegable, trobem l'opció "Contactes de facturació", que ens portarà al formulari de creació del nou contacte.

Quan tinguem seleccionat el nou titular, premem sobre el botó "Iniciar procés".

Aquesta acció ens portarà a la pantalla d'informació i estat del tràmit, tal com es mostra a la següent imatge:

Com podem comprovar, es tracta d'una pantalla informativa en la qual es detalla:

• El nom i NIF de l'actual titular del servei
  • El nom i NIF del que serà el nou titular del servei
  • L'enllaç de descàrrega del contracte legal de la gestió
  • Dues icones que indiquen l'estat del tràmit per part de cadascun dels contactes (a la imatge d'exemple, l'actual titular ha acceptat i el nou titular encara ho ha de fer)

El titular actual es mostra a l'esquerra i apareixerà "Pendent" fins que accepti el canvi des del missatge que rebrà al compte de correu associat al seu contacte de facturació. La icona de la dreta correspon al nou titular, i també es visualitza com a "Pendent" fins que accepti el canvi des del missatge que rebrà al compte de correu que figura al seu contacte de facturació.

El canvi de titular del servei no es finalitzarà de manera satisfactòria fins que les dues persones implicades confirmin el tràmit des de l'enllaç d'acceptació del correu electrònic.

En el cas que decidim interrompre el canvi de titular per qualsevol motiu, ho podem fer prement, a l'apartat Cancel·lar canvi de titular, el botó "Cancel·lar", el qual mostrarà un panell de confirmació per acceptar la cancel·lació del procés.