En els allotjaments de CDmon disposem d'un panell de marca blanca per poder donar accés a un altre usuari i  permetre-li gestionar l'allotjament. L'avantatge d'aquest panell és que l'usuari al qual facilitem l'accés només pot gestionar les opcions que desitgem de l'allotjament i sense veure la resta de productes que tenim contractats. A més, també podem personalitzar-ne l'aparença. És especialment útil per a revenedors o resellers.
Podem accedir a la seva configuració des de l'apartat de "Producte", a la icona "Panell marca blanca (Gestiona)".

Dades d'accés al Panell de control

En aquest apartat tenim les dades d'accés al Panell de control de marca blanca.

• Nom d'usuari: usuari d'accés al panell de marca blanca.
  • Contrasenya: contrasenya d'accés al panell de marca blanca.
  • Canviar usuari i contrasenya: botó per modificar el nom d'usuari i la contrasenya d'accés al panell de marca blanca.

Modificar colors

En el panell de marca blanca podem personalitzar la seva aparença modificant els seus colors.  GESTIONA_COLORS.png

Des d'aquest apartat podem modificar els colors que desitgem presentar en el panell de gestió de marca blanca. Tan sols hem de clicar a cada color establert, els quadres inferiors, i seleccionar, després, el que volem posar.

Modificar el logotip

A més dels colors, també podem canviar el logotip del panell.

Aquí, podrem modificar la imatge del logotip del panell de marca blanca, només haurem de pujar la imatge des del botó e"Examinar" i després prémer "Pujar imatge".

Gestió dels menús

Mitjançant el gestor de menús podem activar les opcions que desitgem que apareguin al panell de marca blanca, podem activar o desactivar les opcions que es troben llistades.

• Configuració FTP principal: configuració de l'accés per FTP de l'allotjament.
  • Comptes FTP secundàries: configuració usuaris secundaris de FTP.
  • Comptes de correu: configuració dels comptes de correu.
  • Configurar carpetes: configuració de protecció i permisos de carpetes.
  • Antivirus/Antispam:  configuració i activació de la protecció Antivirus i Antispam.
  • Dades de les estadístiques: accés a estadístiques AWStats i dades d'accés.
  • Dades MySQL: configuració de MySQL de l'allotjament.
  • Usuaris MySQL: configuració d'usuaris secundaris de MySQL.
  • Opcions d'alertes: configuració de les alertes del servei.
  • Còpia de seguretat de MYSQL: configuració de les còpies de seguretat de les bases de dades.
  • Configurar PHP: configuració dels paràmetres PHP: fopen, register globals, safe mode i display errors.
  • Instal·lar CMS: instal·la CMS a l'allotjament, WordPress, Joomla, Moodle, etc.
  • Configurar àlies: gestió de l'àlies de l'allotjament o afegir nou àlies per a l'allotjament.
  • Configurar errors: configurar el llistat d'errors configurables de l'allotjament.
  • Formularis: activar enviament de formularis de l'allotjament.
  • Multidominis: configuració de multidominis de l'allotjament.
  • Configurar subdominis: gestió de subdominis de l'allotjament.
  • Descomprimir arxius: descomprimir arxius de l'allotjament (zip, rar, gzip, tgz).
  • Configurar CRONJobs: configuració dels CRONJobs de l'allotjament.
  • Visualitzar errors: visor de logs d'errors web i php de l'allotjament.
  • Desbloquejar IP: opció per desbloquejar la IP del firewall.
  • Usuari newsletter: configuració de l'usuari newsletter.

Panell marca blanca

El panell de marca blanca permet delegar a tercers la gestió d'un allotjament concret definint quines opcions poden configurar. Hi accedim a través del domini http://elmeudomini.com/gestiona i farem servir les dades d'accés que hem especificat anteriorment.
El panell de marca blanca té un aspecte com el que mostrem a continuació.