En els allotjaments de cdmon disposes d'un panell de marca blanca per poder donar accés a un altre usuari i permetre-li gestionar l'allotjament. L'avantatge d'aquest panell és que l'usuari al qual li facilites l'accés només podrà gestionar les opcions que desitgis de l'allotjament, i sense veure la resta de productes que tens contractats. A més, també pots personalitzar la seva aparença. És especialment útil per a revendedores o resellers.

A continuació expliquem com accedir al panell de marca blanca (Gestiona) i els apartats de configuració i gestió d'aquest panell.

Accés a la configuració del Panell de marca blanca (Gestiona)

Per accedir a la configuració del "Panell de marca blanca", en el 'Llistat bàsic de serveis', has de prémer en l'opció Hosting de l'allotjament al qual vols activar el panell.

En la pantalla de gestió de l'allotjament has d'anar a la secció "Producte" i prémer en l'opció Panell marca blanca (Gestiona).

Dades d'accés al Panell de control marca blanca (Gestiona)

En aquest apartat tens les dades d'accés al Panell de control de marca blanca.

• Nom d'usuari: usuari d'accés al panell de marca blanca.
  • Contrasenya: contrasenya d'accés al panell de marca blanca.
  • Canviar usuari i contrasenya: opció per modificar el nom d'usuari i la contrasenya d'accés al panell de marca blanca.

Modificar colors

Des d'aquest apartat pots modificar els colors que desitges presentar en el panell de marca blanca. Només has de prémer en cada color establert, en els quadres inferiors, i prémer a Guardar nova configuració de colors per assignar el color triat.

Modificar el logotip

A més dels colors, també pots canviar el logotip del panell.

Aquí, pots modificar la imatge del logotip del Panell de marca blanca, només has de pujar la imatge des de "Seleccionar arxiu" i després prémer "Pujar imatge".

Gestió dels menús

Mitjançant el gestor de menús podem activar les opcions que desitgem que apareguin al panell de marca blanca, podem activar o desactivar les opcions que es troben llistades.

• Configuració FTP principal: configuració de l'accés per FTP de l'allotjament.
  • Comptes FTP secundàries: configuració usuaris secundaris de FTP.
  • Comptes de correu: configuració dels comptes de correu.
  • Configurar carpetes: configuració de protecció i permisos de carpetes.
  • Antivirus/Antispam:  configuració i activació de la protecció Antivirus i Antispam.
  • Dades de les estadístiques: accés a estadístiques AWStats i dades d'accés.
  • Dades MySQL: configuració de MySQL de l'allotjament.
  • Usuaris MySQL: configuració d'usuaris secundaris de MySQL.
  • Opcions d'alertes: configuració de les alertes del servei.
  • Còpia de seguretat de MYSQL: configuració de les còpies de seguretat de les bases de dades.
  • Configurar PHP: configuració dels paràmetres PHP: fopen, register globals, safe mode i display errors.
  • Instal·lar CMS: instal·la CMS a l'allotjament, WordPress, Joomla, Moodle, etc.
  • Configurar àlies: gestió de l'àlies de l'allotjament o afegir nou àlies per a l'allotjament.
  • Configurar errors: configurar el llistat d'errors configurables de l'allotjament.
  • Formularis: activar enviament de formularis de l'allotjament.
  • Multidominis: configuració de multidominis de l'allotjament.
  • Configurar subdominis: gestió de subdominis de l'allotjament.
  • Descomprimir arxius: descomprimir arxius de l'allotjament (zip, rar, gzip, tgz).
  • Configurar CRONJobs: configuració dels CRONJobs de l'allotjament.
  • Visualitzar errors: visor de logs d'errors web i php de l'allotjament.
  • Desbloquejar IP: opció per desbloquejar la IP del firewall.
  • Usuari newsletter: configuració de l'usuari newsletter.

Panell marca blanca

Pots accedir al panell de marca blanca (Gestiona) a través del domini http://elmeudomini.com/gestiona, per entrar ultitza les dades d'accés que has especificat anteriorment.
El panell de marca blanca té un aspecte com el que mostrem a continuació.