Des del Panell de control de cdmon pots modificar les característiques del hosting.

Accedeix a la gestió de l'allotjament des del llistat bàsic de serveis prement en l'opció de hosting.

Pots observar un resum de les característiques del teu allotjament. Prement en l'opció Canviar pots ampliar o reduir les característiques del teu pla d'allotjament actual.

1.-Característiques de l'allotjament

El sistema està preparat perquè es pugui comparar les característiques del pla actual i les noves característiques del pla que hagis seleccionat. En la columna "Configuració actual" apareixen les característiques del pla actual, i en la columna "Nova configuració", les característiques del nou pla d'allotjament.

• Tipus de Pla: per modificar el pla que tens contractat has de seleccionar el nou pla que desitges contractar del camp desplegable. En funció de les necessitats actuals, pots ampliar a un pla superior o reduir les característiques a un pla d'allotjament inferior.
  • Espai web: l'espai web consumit actualment en comparació al nou espai que desitgem contractar.
  • Transferència: la transferència consumida en l'últim mes en comparació a la nova transferència  que vols contractar.
  • Comptes de correu: els comptes de correu actius en comparació els nous comptes que desitges contractar.
  • MySQL: si disposes del servei de bases de dades actiu i si el vols activar o no.
  • Preu mensual: el preu mensual del pla d'allotjament actual en comparació a la tarifa anual del nou pla seleccionat.
Si modifiques les característiques, pots editar tots els paràmetres d'espai web, transferència i comptes de correu del pla d'allotjament.

Una vegada seleccionat el nou pla, prem en Pas següent.

Segons si reduïm o ampliem, ens apareixe una de les següents pantalles:

1.1- Si el nou pla d'allotjament és superior a l'actual

Mostra les dades actuals, les dades de modificació i les dades de caducitat de l'allotjament.

A la pantalla de confirmar dades, s'indica l'import total anual, així com el càlcul al qual ascendeix l'ampliació, que anirà en proporció als dies que resten per caducar. En tot moment apareix el quadre de dades que compara el pla actual amb el nou pla seleccionat.

• Saldo disponible: es calcula en base als dies que resten per caducar pel preu diari de l'allotjament.
  • Import modificació: és cost del nou pla que es calcula en base als dies que resten per caducar pel nou preu diari de l'allotjament.
  • Cost total: és l'import que s'ha d'abonar, que és la diferència entre el saldo disponible menys l'import de la modificació.

El sistema permet seleccionar dues maneres d'abonar el cost de l'ampliació.

• Afegir al carro: afegeix l'import de l'ampliació al carro de la compra. Selecciones la forma de pagament que millor s'ajusti a les teves necessitats (transferència, Visa/Mastercar o Paypal).
  • Reduir la data de caducitat: aquest sistema permet realitzar el pagament de l'ampliació amb el saldo disponible de l'allotjament actual. Amb la qual cosa, en ser un pla superior, es reduirà la data de caducitat ajustant-se al nou cost diari. En seleccionar aquesta opció, saltem a una tercera pantalla on se'ns mostra el desglossament de l'operació, i ens dóna l'opció d'acceptar-la, o no.

1.2.-Si el nou pla d'allotjament és inferior a l'actual o si bé has seleccionat el pagament mitjançant "Reduir data de caducitat"

Si has seleccionat un pla inferior a l'actual, la diferència de saldo serà utilitzada per ampliar la data de caducitat del pla seleccionat. En el cas que el pla sigui superior i hagis seleccionat l'opció de "Reduir data de caducitat", el càlcul es realitza en sentit invers i es redueix la data de caducitat.

Perquè els càlculs siguin com més clars possible, en tot moment apareix el quadre que compara les característiques del pla actual amb el nou pla seleccionat. I just a sota d'aquest apareixen els càlculs de les noves dates.

I en funció dels dies disponibles que sorgeixin del càlcul realitzat, s'indica la nova data de caducitat.

Un cop hagis confirmat tota la informació, pots activar la modificació. En el cas que no estiguis d'acord amb la forma de pagament o bé amb les característiques del pla, premem Canviar forma de pagament o Modificar dades (en funció de si el nou pla seleccionat és superior o inferior en característiques).