En les estadístiques de visites de l'allotjament pots veure multitud de dades referents als accessos i visites a la teva pàgina web. Per accedir a ells, entra en el Panell de control de l'allotjament prement en icona del hosting en el llistat bàsic de serveis.

En la gestió de l'allotjament has d'anar a l'apartat "Estadístiques" i prémer en l'opció Estadístiques de visites.

En aquesta pàgina tens un enllaç directe per visualitzar les estadístiques de la web, així com la possibilitat de modificar les dades d'accés necessàries per accedir a les estadístiques de l'allotjament associat al domini que gestiones.

En la següent imatge pots observar la pantalla de canvi de dades d'usuari i contrasenya. Una vegada has realitzat les modificacions oportunes, prem el botó Guardar dades.

A més de poder accedir des de l'enllaç directe a les estadístiques, també pots accedir per URL afegint /stats darrere el domini, a la barra de direccions del navegador.