Des del Panell de control de cdmon podem afegir un domini al DNS estàtic de forma fàcil i ràpida.

Accedir a la gestió del DNS

Accedim a la gestió DNS gratuït que es troba en el menú superior del panell de control de cdmon.

En la següent pantalla premem sobre DNS estàtic i accedirem a la gestió del DNS estàtic.

Afegir domini

En aquesta pàgina podem gestionar els DNS dels dominis que tenim creats, o bé afegir un nou domini al DNS. Per aquest segon cas, premem Afegir zones DNS.

Acceptar condicions

En prémer sobre Afegir domini s'obre una finestra amb les Condicions d'ús del servei de DNS gratuït. Per continuar amb el procés, hem de marcar conforme hem llegit i acceptem les condicions.

El sistema ens sol·licitarà que indiquem el nom del domini que volem afegir i una vegada fet ens confirmarà si s'ha afegit correctament.

Ja tenim el DNS creat i ara podem accedir per gestionar els registres: