Un Registre A (Address Record) és el registre més comú en la gestió d'un DNS i es tracta d'una redirecció per IP.

Per fer una redirecció per IP has d'accedir a la gestió del DNS del domini que vols redireccionar. Per això, accedeix directament a gestionar el DNS des del "Llistat bàsic de serveis" del panell de control i segueix els següents passos.

1.- Afegir registre

En el llistat de "Registres DNS" prem en Nou registre i en "Tipus de registre" escull l'opció tipus A.

Tindràs tres opcions per crear el registre:

• El domini (Registre @): indica la IP a la qual vols apuntar el domini.

• Un subdomini concret: si únicament vols la redirecció per IP en les www o en qualsevol altra subdomini.

• Subdominis no definits: si vols que tots els subdominis que no estiguin definits en el registre apuntin a la mateixa IP.

2.- Propagació
Ja tens la redirecció IP preparada. Ara, únicament has d'esperar que es propaguin els canvis, una acció que pot trigar uns cinc minuts aproximadament.

Per a més informació, pots contactar amb nosaltres.