Un Registre A (Address Record) és el registre més comú en la gestió d'un DNS i es tracta d'una redirecció per IP.
Per fer una redirecció per IP hem d'accedir a la gestió del DNS del domini que volem redireccionar. Per això, accedim directament a gestionar DNS des del "Llistat bàsic de serveis" del nostre panell de control i seguim els següents passos.

1.- Afegir registre

En el llistat de "Registres DNS" premem en Nou registre i en "Tipus de registre" escollim l'opció tipus A.

Tindrem tres opcions per crear el registre:

• El domini (Registre @): indiquem la IP a la qual volem apuntar el nostre domini.

• Un subdomini concret: si únicament volem la redirecció per IP en les www o en qualsevol altra subdomini.

• Subdominis no definits: si volem que tots els subdominis que no estiguin definits en el registre apuntin a la mateixa IP.

2.- Propagació
Ja tenim la redirecció IP preparada. Ara, únicament hem d'esperar que es propaguin els canvis, una acció que pot trigar uns cinc minuts aproximadament.