Un Registre A (Address Record) és el registre més comú en la gestió d'un DNS i es tracta d'una redirecció per IP.
Per fer una redirecció per IP hem d'accedir a la gestió del DNS del domini que volem redireccionar. Per això, accedim directament a Gestionar DNS des del Llistat bàsic de serveis del nostre panell de control i seguim els següents passos.

1.- Afegir registre

En el llistat de Registres DNS premem en Nou registre i en Tipus de registre escollim l'opció tipus A.

Tindrem tres opcions per crear el registre:

• El web amb i sense www: si volem que el registre principal (@) i el subdomini www apunti a la mateixa IP.

• Només un subdomini: si únicament volem la redirecció per IP en el registre principal (@), o bé, en les www o en qualsevol altra subdomini.

• Subdominis no definits: si volem que tots els subdominis que no estiguin definits en el registre apuntin a la mateixa IP.

2.- Propagació
Ja tenim la redirecció IP preparada. Ara, únicament hem d'esperar que es propaguin els canvis, una acció que pot trigar entre trenta minuts i una hora aproximadament.