Per configurar o crear subdominis del nostre domini, hem d'accedir directament a la gestió del DNS prement en l'opció DNS des del "Llistat bàsic de serveis" del nostre panell de control i seguim els següents passos.

En la pantalla "Registres DNS", podem crear un subdomini en el tipus de registre que vulguem (A, AAAA, CNAME, etc.), prement sobre l'opció Nou registre on es desplegarà el següent menú.

En el següent menú hem d'escollir el tipus de registre on volem crear el subdomini (A, AAAA, CNAME, etc.) prement en el desplegable Tipus de registre.

Si per exemple seleccionem de tipus A, podrem observar la següent pantalla, on hem d'indicar el valor TTL, que volem redirigir (El domini (Registre @), subdominis no definits o solament un subdomini), la IP de destinació i prémer en Desar registre.

Ja tenim el subdomini creat. Ara, únicament hem d'esperar al fet que es propaguin els canvis, una acció que pot trigar uns cinc minuts aproximadament.