CDmon ofereix diverses opcions per crear subdominis en el DNS estàtic des del Panell de control.
Si volem crear un subdomini del domini principal podem fer-ho accedint des de diferents llocs.

1.-Accedir via Llistat registre DNS
Podem accedir des de l'apartat de Registres DNS, en la secció Llistat registres DNS, podrem crear un subdomini en el tipus de registre que vulguem (A, AAAA, CNAME, etc.), prement sobre l'opció Nou registre on es desplegarà el següent menú.

En el següent menú hem d'escollir el tipus de registre on volem crear el subdomini (A, AAAA, CNAME, etc.) prement en el desplegable Tipus de registre.

Si per exemple seleccionem de tipus A, podrem observar la següent pantalla, on hem d'indicar que volem redirigir (El web amb i sense www, subdominis no definits o solament un subdomini) i la IP de destinació.

2.-Propagació

Ja tenim el subdomini creat. Ara, únicament hem d'esperar al fet que es propaguin els canvis, una acció que pot trigar entre trenta minuts i una hora aproximadament.