Des de CDmon tenim l'opció de redirigir fàcilment un domini web a una altra adreça URL. Aquí detallem com fer-ho amb diferents pàgines web de destí.

WordPress

Cargocollective

Wix

Blogspot/Blogger

Squarespace

Jimdo

Tumblr

Weebly

BigCartel

Redireccions a WordPress

• Des del Panell de control CDmon

Per crear la redirecció del nostre domini cap a WordPress, accedim a "Dominis registrats" del nostre Panell de control de CDmon. Aquí seleccionem el domini que volem redirigir prement el nom del domini o sobre "Gestionar".

A Redireccions i configuracions DNS premem sobre "Redireccions web" i "Gestionar redireccions" i afegim la redirecció "El web amb i sense www" amb adreça URL de destí http://usuari.wordpress.com.

Important: encara que és una manera de redireccionar el nostre domini cap a WordPress totalment correcta, no és la més òptima per al posicionament SEO.

• Des dels servidors DNS de WordPress

En aquest cas, és necessari tenir contractat un servei Premium amb WordPress per poder verificar el domini:

http://es.forums.wordpress.com/topic/guia-para-anadir-tu-propio-dominio-a-wordpresscom

http://juanluismora.es/wordpress/redireccionar-wordpress-com-a-dominio-propio.html

http://www.carmenrferro.com/2012/05/18/wordpress-com-y-los-dominios-personalizados/

Redireccions a Cargocollective

• Des del Panell de control de CDmon

Per crear la redirecció del nostre domini cap a Cargocollective, accedim a "Dominis registrats" del nostre Panell de control de CDmon. Aquí seleccionem el domini que volem redirigir prement sobre el nom del domini o sobre "Gestionar".

A Redireccions i configuracions DNS premem sobre "Redireccions web" i "Gestionar redireccions" i afegim la redirecció "El web amb i sense www" amb adreça URL de destí www.cargocollective.com/paginausuari.

Important: encara que és una manera de redireccionar el nostre domini cap a Cargocollective totalment correcta, no és la més òptima per al posicionament SEO.

• Des de Cargocollective

Podem fer-ho via IP (173.203.204.123) o CNAME, però en tots dos casos hem de contractar un Upgrade a Cargocollective. Podem ampliar la informació en el següent enllaç:

http://support.cargocollective.com/customer/portal/articles/670985-setting-up-a-custom-url

Redireccions a  Wix

A Wix les webs estan creades amb Flash i per aquest motiu hem de tenir en compte els següents aspectes:

1.- Flash ha estat abandonat per Adobe (excepte en la creació de vídeojocs o aplicacions) i no s'ofereixen noves actualitzacions.
2.- Als cercadors no els agraden les webs creades amb Flash. Si necessitem que l'empresa sigui trobada a Internet per paraules clau, Wix no és la millor opció.

Podem trobar ajuda de Wix en el següent enllaç:

http://es.wix.com/support/main/html5/dominios-email/configurar-un-dominio-comprado-en-otra-empresa-ej-network-solutions-godaddy-nic-ya-35

Per redireccionar el nostre domini cap a Wix ho podem fer de tres formes: per URL, per IP o pels servidors DNS.

• Redirecció per URL

Per redireccionar el domini per URL accedim a "Dominis registrats" del nostre Panell de control de CDmon. Aquí seleccionem el domini que volem redirigir prement sobre el nom del domini o sobre "Gestionar".

A Redireccions i configuracions DNS premem sobre "Redireccions web" i "Gestionar redireccions" i  afegim la redirecció "El web amb i sense www" amb adreça URL de destí http://usuario.wix.com/nomdelapagina.

Important: encara que és una manera de redireccionar el nostre domini cap a Wix totalment correcta, no és la més òptima per al posicionament SEO.

• Redirecció per IP

Per redireccionar el domini per IP és necessari que contractem un compte Wix Premium. Podem consultar el manual per obtenir la IP en el següent enllaç:

http://es.wix.com/support/main/html5/dominios-email/configurar-un-dominio-comprado-en-otra-empresa-ej-network-solutions-godaddy-nic-yah-1 .

En el nostre Panell de control de CDmon hem de crear un Registre A i dos Registre CNAME als registres DNS del domini:

- Un registre A, amb adreça d'origen "@" i destinació la IP de Wix.
- Un CNAME amb adreça d'origen www i destinació www21.wixdns.net, i un altre CNAME amb adreça d'origen (m) i destinació www21.wixdns.net.

• Connectar a través dels servidors DNS

En aquest cas és necessari contractar un compte Wix Premium, però hem de tenir en compte que si tenim el correu amb CDmon o una altra entitat diferent a Wix i modifiquem els servidors DNS del nostre domini pels de Wix el correu ens deixarà de funcionar.

Per modificar els servidors DNS pels de Wix seguirem els següents passos:

1.-Accés a la gestió del domini

Accedim a "Dominis registrats" del nostre Panell de control de CDmon. Aquí seleccionem el domini que volem redirigir prement sobre el nom del domini o sobre "Gestionar".

2.-Accés a la Gestió dels servidors DNS

A l'apartat Gestió i Servidors DNS premem sobre "Gestionar servidors" des d'on podrem canviar els servidors DNS per: ns1.wix.com i ns2.wix.com.

Finalment, hem de vincular el domini des de WIix.

Si modifiquem els servidors DNS pels de Wix i volem tenir el correu amb CDmon, podem crear a Wix els registres A i MX, necessaris perquè realitzem la redirecció.

http://es.wix.com/support/main/html5/dominios-email/administrar-los-registros-de-tu-dominio#

Hem de crear els següents registres:

A mail IP servidor de correu Entrada (IMAP o POP3)
A IMAP IP SC Entrada (IMAP o POP3)
A POP3 IP SC Entrada (IMAP o POP3)
A Webmail IP SC Entrada (IMAP o POP3)
A SMTP IP SC Sortida (SMTP)
MX mail.elmeudomini.com

Quan creem aquests registres hem de saber quina és la nostra IP. Aquesta informació la podem veure directament en el nostre Panell de control de CDmon, accedint a la gestió de l'allotjament. Seguirem els següents passos:

1.-Accés a la gestió de l'allotjament

Premem "Llistat hostings" i després sobre el nom de l'allotjament que volem saber la IP, "Gestionar".

2.-Accés a l'eina avançada "Informació del servidor"

3.-IP del servidor web i de correu

Redireccions a Blogspot/Blogger

• Redirecció per URL

Per redireccionar el domini per URL accedim a "Dominis registrats" del nostre Panell de control de CDmon. Aquí seleccionem el domini que volem redirigir prement sobre el nom del domini o sobre "Gestionar".

A Redireccions i configuracions DNS premem sobre "Redireccions web" i a "Gestionar redireccions", i  afegim la redirecció "El web amb i sense www" amb adreça URL de destí http://usuari.blogspot.com.

Important: encara que és una manera de redireccionar el nostre domini cap a Blogspot /Blogger totalment correcta, no és la més òptima per al posicionament SEO.

Una vegada fet, hem d'accedir a l'administració de Google Site a "Administració del lloc" i "Seguretat" i activar l'opció de "Permetre la inserció dels teus llocs a altres llocs".

• Des de Blogspot

Accedim a Blogger i a la secció "Publicació" afegim un domini propi. El sistema ens demanarà verificació i, en no poder, ens informarà que hem de crear dos registres CNAME que són els que s'han de crear en el registre DNS de CDmon.

Des del Panell de control de CDmon accedim a "Dominis registrats". Aquí seleccionem el domini que volem redirigir prement sobre el nom del domini o sobre "Gestionar".

A Redireccions i configuracions DNS premem sobre "Gestionar registres" i creemr els dos CNAME:

-Un CNAME, amb adreça d'origen "www" i adreça de destinació "ghs.google.com".
-Un segon CNAME, que és exclusiu del nostre blog i del nostre compte de Google, per això cada persona en té un de diferent.

Una vegada creats, esperem una hora i confirmem la validació de Blogger. Aquesta vegada veurem que queda enllaçat.
És important tenir en compte que si el domini conté la lletra "*ñ" hem de posar-lo en punycode. Una vegada validat l'hem d'editar:

I marquem l'opció "Redireccionar elmeudomini.com a www.elmeudomini.com".

Podem revisar l'ajuda de Blogger a través del següent enllaç:

https://support.google.com/blogger/troubleshooter/1233381?hl=es#ts=1734115

Redireccions a Squarespace

• Redireccions per CNAME

Per realitzar una redirecció del nostre domini a Squarespace hem de crear un CNAME.

Des del Panell de control de CDmon accedim a "Dominis registrats". Aquí seleccionem el domini que volem redirigir prement sobre el nom del domini o sobre "Gestionar".

A Redireccions i configuracions DNS premem sobre "Gestionar registres" i creem el registre CNAME:

- CNAME amb adreça d'origen "www" i adreça de destí “ext.squarespace.com”.

Una vegada creat, esperem una hora i confirmem la validació des de Squarespace.

Podem ampliar la informació en els següents enllaços:

http://www.seosemderos.com/2012/10/07/squarespace-ventajas-y-desventajas-de-la-plataforma-de-blogging/

http://help.squarespace.com/customer/portal/articles/413088-mapping-a-domain-general-instructions-

Redireccions a Jimdo

• Connectar a través dels servidors DNS:

Per redireccionar el nostre domini a Jimdo ho hem de fer a través dels servidors DNS. Per fer-ho,  accedim a "Dominis registrats" del nostre Panell de control de CDmon. Aquí seleccionem el domini que volem redirigir prement sobre el nom del domini o sobre "Gestionar".

A l'apartat Gestió i servidors DNS premem sobre "Gestionar servidors", des d'on podrem canviar els servidors DNS per: ns1.jimdo.com i ns2.jimdo.com.

Redireccions a Tumblr

http://www.tumblr.com/docs/es/custom_domains

• Redirecció per CNAME

Per redireccionar el nostre domini a Tumblr podem fer-ho creant dos CNAME. Des del Panell de control de CDmon accedim a "Dominis registrats". Aquí seleccionem el domini que volem redirigir prement sobre el nom del domini o sobre "Gestionar".
A Redireccions i configuracions DNS premem sobre "Gestionar registres" i creem els registres CNAME:

- CNAME, amb adreça d'origen "@" i adreça de destí "domains.tumblr.com".
- Un segon CNAME, amb adreça d'origen "www" i adreça de destí "elmeudomini.com".

Una vegada creats hem d'esperar una hora i confirmem la validació des de Tumblr.

• Redirecció per IP

També podem crear una redirecció per IP. Des del Panell de control de CDmon accedim a "Dominis registrats" i seleccionem el domini a redirigir.

A Redireccions i configuracions DNS premem sobre "Gestionar registres" i creem un Registre A i un Registre CNAME:

- Registre A, amb adreça d'origen "@" i IP de destí 66.6.44.4.
- Registre CNAME, amb adreça d'origen "www" i adreça de destí "elmeudomini.com".

Una vegada creats els registres, esperem una hora i confirmem la validació des de Tumblr.

Redireccions a Weebly

• Redirecció per IP

Des del Panell de control de CDmon accedim a "Dominis registrats" i seleccionem el domini a redirigir.

A Redireccions i configuracions DNS premem sobre "Gestionar registres" i creem un Registre A i un Registre CNAME:

- Registre A amb adreça d'origen "www" i la IP de destí.
- Registre CNAME amb adreça d'origen "@" i adreça de destí "elmeudomini.com".

Podem ampliar la informació a través del següent enllaç:

https://hc.weebly.com/hc/en-us/articles/201372693-How-to-Use-a-Domain-You-Purchased-Elsewhere

Redireccions a BigCartel

•  Redirecció per CNAME

Per redireccionar el nostre domini a BigCartel l'hem de crear per CNAME. Des del Panell de control de CDmon accedim a "Dominis registrats" . Aquí seleccionem el domini que volem redirigir prement sobre el nom del domini o sobre "Gestionar".

A Redireccions i configuracions DNS premem sobre "Gestionar registres" i creem el registre CNAME:

- CNAME, amb adreça d'origen "www" i adreça de destí "usuari.bigcartel.com".

Una vegada creat, esperem una hora i confirmem la validació des de BigCartel.

Podem ampliar la informació a través del següent enllaç:

http://help.bigcartel.com/customer/portal/articles/772268-using-a-custom-domain

Per a qualsevol dubte o consulta, podeu contactar amb nosaltres.