Un Registre CNAME (Canonical Name Record) és l'equivalent a un àlies d'un altre registre. S'utilitza quan un o diversos registres han d'apuntar a un mateix registre. Si aquest apunta a una IP i els altres l'apunten per CNAME, si hem d'editar la IP, només haurem d'editar la del registre principal, sense haver d'editar els registres CNAME.

Per això, accedim directament a Gestionar DNS des del Llistat bàsic de serveis del nostre panell de control i seguim els següents passos.

1.-Afegir registre

En el llistat de Registres DNS premem en Nou registre i en Tipusde registre escollim l'opció tipus CNAME.

Indiquem el subdomini, l'adreça de destí i guardem el registre.

A l'apartat Subdomini introduïm el subdomini que volem crear.
A Adreça de destí introduïm el hosting al qual ha d'apuntar el registre.

2.-Propagació
Ja tenim el registre CNAME creat. Ara, únicament hem d'esperar que es propaguin els canvis, una acció que pot trigar entre trenta minuts i una hora aproximadament.