Un registre TXT és un tipus de registre DNS que proporciona informació de text a fonts externes al nostre domini.

El registre TXT no només permet introduir qualsevol tipus d'informació en mode text, sinó que avui dia, combinat amb el protocol SPF, podem usar-ho per evitar que s'enviï spam amb el nostre domini com a remitent.

Per configurar el registre registre TXT del nostre domini, accedim directament a la gestió del DNS prement en l'opció DNS des del "Llistat bàsic de serveis" del nostre panell de control i seguim els següents passos.

1.-Afegir registre

En el llistat de "Registres DNS" premem en Nou registre i en "Tipus de registre" escollim l'opció tipus TXT/SPF.

Indiquem el subdomini, el valor i guardem el registre.

A l'apartat "Valor TTL" indiquem el període de temps que els servidors DNS han d'usar el registra abans de comprovar si existeixen actualitzacions.

A l'apartat "Subdomini" introduïm el subdomini que volem crear.
A "Valor" introduïm el text del registre.

2.-Propagació
Ja tenim el registre TXT creat. Ara, únicament hem d'esperar que es propaguin els canvis, una acció que pot trigar uns cinc minuts aproximadament.