A CDmon tenim l'opció de posar una pàgina en construcció o en venda a la nostra web. Per configurar-la, accedim des del domini o des de l'allotjament.

Accés a través del domini

En el Llistat bàsic de serveis podrem accedir a l'opció Gestió de pàgines de pàrquing des del Llistat de dominis o des de l'accés directe a la gestió del domini.

• Accés des del llistat de dominis

Per accedir des del llistat de dominis hem de prémer en l'opció Llistat dominis del menú superior en el llistat bàsic de serveis.

Una vegada en la pantalla de Llistat de dominis registrats, veurem un llistat amb els dominis que tenim registrats en CDmon. Hem de prémer en l'opció Gestionar del domini que volem configurar la pàgina de pàrquing.

En la gestió del domini, en l'apartat Redireccions i configuracions DNS trobarem l'opció Gestionar pàrquing, on hem de prémer per configurar la nostra pàgina de pàrquing.

• Accés des de l'accés directe a la gestió del domini (Llistat bàsic de serveis).

Per accedir des del llistat bàsic de serveis hem de prémer en l'opció DOMINI del domini que vulguem gestionar.

Tot seguit accedirem a la gestió del domini, on hem de prémer en l'opció Gestionar pàrquing que trobarem en l'apartat Redireccions i configuracions DNS.

Accés a través de l'allotjament

En el Llistat bàsic de serveis podrem accedir a l'opció Gestió de pàgines de pàrquing des del Llistat de hosting o des de l'accés directe a la gestió de l'allotjament.

• Accés des del llistat de hosting.

Per accedir des del llistat de hosting hem de prémer en l'opció Llistat hostings del menú superior en el llistat bàsic de serveis.

Una vegada en la pantalla de Llistat de plans allotjats, veurem un llistat amb els allotjaments que tenim en CDmon. Hem de prémer en l'opció Gestionar de l'allotjament que volem configurar la pàgina de pàrquing.

En la gestió de l'allotjament, en l'apartat Dominis trobarem l'opció Pàgines de pàrquing, on hem de prémer per configurar la nostra pàgina de pàrquing.

• Accés des de l'accés directe a la gestió de l'allotjament (Llistat bàsic de serveis).

Per accedir des del llistat bàsic de serveis hem de prémer en l'opció HOSTING + TIPUS DE PLA (en l'exemple és Hosting Junior) de l'allotjament que vulguem gestionar.

Tot seguit accedirem a la gestió de l'allotjament, on hem de prémer en l'opció Pàgines de pàrquing que trobarem en l'apartat Dominis.

Gestionar pàgines de pàrquing

Una vegada hem accedit a la gestió de la pàgina de pàrquing, estarem en la següent pantalla, on podrem afegir una pàgina de pàrquing prement en l'opció Afegir pàgina.

En prémer sobre Afegir pàgina s'obrirà un formulari que podrem emplenar amb la informació que vulguem que consti a la nostra pàgina de pàrquing (construcció o venda).

Important: Si en l'opció Adreça escull l'opció @ per redirigir el domini principal, haurà de crear un duplicat de la pàgina de pàrquing per redirigir el subdomini WWW o crear un registre CNAME amb el subdomini WWW apuntant al domini principal.

Una vegada emplenat el formulari podem seleccionar l'estil de pàgina que més ens agradi. En el cas que seleccionem l'opció Pàgina en venda es mostrarà un camp més per indicar l'adreça de correu on es rebran les peticions de compra.