L'Usuari newsletter ens permet realitzar enviaments massius a través d'un servidor específic per evitar el bloqueig de correu spam. Tot seguit li indiquem com activar i configurar-lo en els principals gestors de correu.

1.-Creació i activació

Dins del Panell de control de l'allotjament accedim a l'opció “Usuari newsletter”.

Indiquem un nom per al servidor de sortida, una contrasenya, i activem l'Usuari newsletter. El nom de l'usuari s'assigna de manera automàtica i no es modificable.

2.-Editar configuració i revisar estadístiques

Un cop activat l'Usuari newsletter podem desactivar-lo, modificar el nom del servidor i la seva contrasenya, consultar informació sobre els enviaments i adquirir enviaments extres.

A la part final de la pàgina podem consultar i descarregar, en format csv, estadístiques d'enviament i de compra de paquets extres.

Ara, amb l'Usuari newsletter ja creat, podem configurar-lo en un gestor de correu o a un servei web com PHPList.

Configurar Usuari newsletter a Outlook

Configurar Usuari newsletter a Thunderbird

Configurar Usuari newsletter a PHPlist

Per a qualsevol consulta, podeu contactar amb nosaltres.