L'Usuari newsletter et permet realitzar enviaments massius a través d'un servidor específic per evitar el bloqueig de correu spam. Tot seguit indiquem com activar i configurar-lo en els principals gestors de correu.

1.- Acces a l'allotjament

Accedeix al teu panell de control de cdmon amb el teu nom d'usuari i contrasenya. En la pàgina "Llistat bàsic de serveis" prem en l'opció Hosting (en aquest exemple Hosting Senior) per a accedir a la gestió de l'allotjament.

2.-Creació i activació

Des de la gestió de l'allotjament has d'accedir a l'opció Usuari newsletter que trobaràs en la secció "Correu electrònic".

En la pàgina de "Usuari newsletter" has de decidir un nom per al servidor de sortida i una contrasenya, accepta les condicions del servei i activa l'usuari newsletter prement en l'opció Activar usuari. El nom d'usuari s'assigna de forma automàtica i no és modificable.

3.-Editar configuració i revisar estadístiques

Una vegada activat l'"Usuari newsletter", pots desactivar-lo, modificar el nom del servidor, la seva contrasenya, consultar informació sobre els enviaments i adquirir enviaments extres.

En l'últim apartat de la pàgina pots consultar i descarregar, en format csv, estadístiques d'enviament i de compra d'enviaments extres.

Ara, amb l'"Usuari newsletter" ja creat, pots configurar-lo en un gestor de correu.

Configurar Usuari newsletter a Outlook

Configurar Usuari newsletter a Thunderbird

Per a qualsevol consulta, pots contactar amb nosaltres.