En aquest article expliquem com pots configurar l'Usuari newsletter a Thunderbird de forma fàcil i ràpida.

Si no tens un compte creat a Thunderbird has de crear-lo prèviament.

1.-Configuració prèvia del compte
Accedeix al Thunderbird, et posiciones sobre el nom del compte, prem sobre el botó dret del ratolí i selecciona l'opció Paràmetres.

Seguidament es mostra la configuració del compte de correu, marca l'opció de servidor SMTP i prem Edita.

2.-Dades principals del compte

A la configuració actual del compte modifica l'apartat de "Nom del servidor" pel nom de servidor creat a l'apartat d'Usuari newsletter i especifica com a "Nom d'usuari" el nom d'Usuari newsletter.

Quan realitzes un enviament del compte de correu, el sistema et demana la clau de l'Usuari newsletter, la introdueixes i marca l'opció d'"Utilitza el gestor de contrasenyes per recordar aquesta contrasenya" per fer que el gestor memoritzi la clau.

Per a més informació, pots contactar amb nosaltres.