En aquest article expliquem com podem configurar l'Usuari newsletter a Thunderbird de forma fàcil i ràpida.

Si no tenim un compte creat a Thunderbird hem de crear-lo prèviament.

1.-Configuració prèvia del compte

Accedim al Thunderbird, ens posicionem sobre el nom del compte, premem sobre el botó dret del ratolí i seleccionem l'opció "Paràmetres".

Seguidament es mostra la configuració del compte de correu, marquem l'opció de servidor SMTP i premem "Edita".

2.-Dades principals del compte

A la configuració actual del compte modifiquem l'apartat de "Nom del servidor" pel creat a l'apartat d'Usuari newsletter i especifiquem el nom de l'Usuari newsletter a l'apartat "Nom d'usuari".

Quan realitzem un enviament del compte de correu, el sistema ens demana la clau de l'Usuari newsletter, la introduïm i marquem l'opció d'"Utilitza el gestor de contrasenyes per recordar aquesta contrasenya" per fer que el gestor memoritzi la clau.