En aquest article expliquem com podem configurar l'usuari newsletter per a Outlook 2010 de forma fàcil i ràpida.

Si no tenim un compte creat a l'Outlook hem de crear-lo prèviament.

1.-Configuració prèvia del compte

Accedim a Outlook, seleccionem l'opció "Arxiu", "Informació" i "Configuració del compte".

Seguidament es mostra el llistat de comptes creats, marquem el compte on configurar l'usuari newsletter i premem "Canvia".

2.-Dades principals del compte

A la configuració actual del compte modifiquem el servidor de sortida pel creat a l'apartat d'usuari newsletter i accedim a "Més configuracions".

3.-Opcions avançades del compte de correu

Un cop dins de les opcions avançades accedim a la pestanya de "Servidor de sortida", seleccionem l'opció "Inicia la sessió amb" i indiquem el nom d'usuari newsletter i la clau.

Quan tornem a la pantalla amb la configuració del compte fem clic a "Següent". És possible que ens demani el nom d'usuari i la contrasenya del compte de correu, els introduïm i acceptem.

Si el compte s'ha configurat correctament, veurem una finestra com la següent:

Ja tenim el nostre compte de correu configurat a l'Outlook 2010 amb l'usuari newsletter.

Per a qualsevol consulta, podeu
contactar amb nosaltres.