En aquest article expliquem com pots configurar l'usuari newsletter per a Outlook 2010 de forma fàcil i ràpida.

Si no tens un compte creat a l'Outlook has de crear-lo prèviament.

1.-Configuració prèvia del compte
Accedeix a Outlook, selecciona l'opció "Arxiu", "Informació" i prem Configuració del compte.

Seguidament es mostra el llistat de comptes creats, marca el compte on configurar l'usuari newsletter i premem Canvia.

2.-Dades principals del compte
A la configuració actual del compte modifica el servidor de sortida pel creat a l'apartat d'usuari newsletter i accedeix a "Més configuracions".

3.-Opcions avançades del compte de correu

Un cop dins de les opcions avançades accedeix a la pestanya de "Servidor de sortida", selecciona l'opció "Inicia la sessió amb" i indica el nom d'usuari newsletter i la clau.

Quan tornes a la pantalla amb la configuració del compte fes clic a Següent. És possible que et demani el nom d'usuari i la contrasenya del compte de correu, els introdueixes i acceptes.

Si el compte s'ha configurat correctament, veuràs una finestra com la següent:

Ja tens el teu compte de correu configurat a l'Outlook 2010 amb l'usuari newsletter.

Per a qualsevol consulta, pots
contactar amb nosaltres.