Abans de sol·licitar la transferència d'un domini .be haurem d'assegurar-nos que complim els requisits bàsics:

• El domini no pot estar caducat. Si el domini està caducat (Quarantine) no es pot transferir a CDmon.
  • Haver obtingut l'AUTH CODE abans de sol·licitar la transferència. Aquest codi és imprescindible per a sol·licitar la transferència de domini cap a CDmon. En introduir-lo tenim la certesa que l'usuari desitja realitzar la transferència.

Com obtinc l'Auth Code d'un .eu?

• Si no sabeu quin és l'Auth Code associat al vostre domini podeu obtenir-lo des de la web dns.be

Els passos a seguir per sol·licitar la transferència serien:

En la web principal introduïm el nom del domini que desitgem transferir per realitzar la sol·licitud. Un cop introduït pressionem a Check.

Ens apareixerà un missatge indicant que el domini ja està registrat, de manera que pressionarem sobre la opció "More info about dominio,be" per accedir a la informació

Finalment, abans d'accedir a la informació hauríem de validar l'accés pressionant a "I agree".

Ara s'obre una nova pàgina amb la informació del domini i en la part inferior apareix un requadre des de el qual podem sol·licitar l'enviament del Authcode:

Aquí simplement s'ha de pressionar la opció de "YES", per poder realitzar la sol·licitud de transferència.