Quan un domini es registra es fa a través d'un registrador. És l'empresa que s'encarrega de registrar el domini amb les dades de contactes i DNS facilitats pel client. En el cas dels dominis registrats a CDmon, com a registrador acreditat, és precisament CDmon l'empresa que us apareixerà com a registradora en les consultes Whois sobre els dominis registrats amb nosaltres.

Podeu consultar les dades del registrador en una consulta al nostre cercador Whois:

En el cas de CDmon, l'empresa registradora apareix amb el següent:

• El nom de l'empresa, en el nostre cas 10DenceHispahard S.L.
  • El nom del servidor Whois
  • La web de referència del registrador