La plataforma de proves és un allotjament que podem donar d'alta de manera gratuïta, que ens serveix per desenvolupar el nostre projecte web sense haver de realitzar cap inversió inicial.

També és útil per a usuaris amb pocs coneixements tècnics que no saben quin pla d'allotjament escollir.

Podem donar d'alta fins a 5 plataformes de proves gratuïtament, iniciem el procés des de la pàgina de la plataforma de proves de la web comercial.

Les seves característiques principals són:

• Les característiques tècniques principals són 5 GB d'espai, 500 MB de bases de dades i 2 GB de transferència mensual.
  • La seva durada és de 30 dies prorrogables de 30 en 30.
  • Podem crear fins a 5 plataformes de proves per usuari.
  • En la plataforma de proves podem treballar amb totes les opcions del nostre Panell de control.
  • Accés restringit amb usuari i contrasenya que trobem al Panell de control.
  • Instal·lació de CMS en un clic.
  • Podem crear els comptes de correu electrònic, i s'activaran quan publiquem el web.
  • Accés per FTP.
  • Entorn real en configuració de producció.
  • Publicació del web en qualsevol moment.

Informació sobre el correu electrònic:

• Els comptes de correu que creem es troben inactius fins que no publiquem la plataforma de proves. Per tant, si els configurem en un gestor de correu, no funcionaran.

Informació sobre l'accés a la seva pàgina en la plataforma de proves:

Podem accedir a la nostra pàgina web, allotjada a la plataforma de proves, mitjançant dos mètodes:

• Configurant el domini perquè apunti a les dades IP de la plataforma.
  • Emprant el subdomini gratuït mialias.net, el qual oferim amb la plataforma de proves. Podem obtenir més informació del subdomini mialias.net a la pàgina Subdomini temporal mialias.net