Dóna d'alta una plataforma!

Pregunta: Què es la plataforma de proves?
Resposta:
La plataforma de proves és un allotjament on pots crear i pujar el teu projecte web sense necessitat de realitzar una inversió en l'allotjament.

P: Com activo la plataforma de proves?
R:
Pots activar la plataforma de proves directament des de l'opció de plans allotjats. Simplement introdueix el nom del teu domini i es crearà l'allotjament.

P: Puc tenir vàries plataformes de proves?
R:
Pots arribar a crear fins a 5 plataformes de proves en el teu usuari de cdmon.

P: Te algun cost?
R:
Cap. Pots crear aquests allotjaments de forma totalment gratuïta.

P: La plataforma de proves caduca?
R:
Si. La plataforma de proves te una durada de 30 dies però els pots anar prorrogant sense cap cost.
Només podràs prorrogar el temps de la plataforma de proves a partir de quan faltin 10 dies per la seva caducitat.

P: Quantes vegades puc renovar la plataforma de proves?
R:
Pots renovar la plataforma de proves de manera indefinida de 30 dies en 30 dies.

P: De quines característiques disposa?
R:
La plataforma de proves te les següents característiques:

• 5GB espai web
  • 5GB de transferència
  • Bases de dades Mysql
  • Suport PHP7.0, 7.1 y 7.2

P: Es poden ampliar les característiques?
R:
Durant l'estat de plataforma de proves no es pot ampliar les característiques de l'allotjament.
Només les podràs ampliar un cop publiquis la pàgina.

P: Disposa de comptes de correu?
R:
Mentre estàs desenvolupant la pàgina pots crear diversos comptes de correu, però no els podràs activar. Els comptes de correu s’activaran quan publiquis la pàgina.

P: Puc veure la meva pàgina mentre estic desenvolupant-la?
R:
Sí. Per veure la pàgina web mentre l’estàs desenvolupant, hauràs d’indicar l’usuari i la contrasenya que cdmon et facilita en el seu panell de control. Un cop publiquis la web, ja no caldrà introduir l’usuari i la contrasenya.

P: Una vegada fetes les proves, per a que la meva web sigui pública, com ho transformo a un allotjament normal?
R:
Si accedeixes al panell de control de l'allotjament, a la part superior, t'apareixerà un botó per publicar la pàgina i transformar la plataforma de proves en el tipus d'allotjament que desitgis.