Si volem crear un subdomini del domini principal, haurem de polsar el botó "Crear registre A (sudomini)". Aquest es troba al menú d'eines del gestor DNS.

Accedirem a una pantalla on tindrem l'opció d'escriure el prefix que portarà el nostre subdomini.

Una vegada polsem el botó "Guardar dades" ens apareixerà el subdomini creat. En el nostre cas hem creat el subdomini "subdomini.exempledinamic.com".

Aquest no tindrà cap usuari per a la seva actualització assignat, amb la qual cosa haurem d'enllaçar-lo amb un dels usuaris creats que tinguem, o bé crear-ne un de nou a través de la secció corresponent, on podrem accedir mitjançant el botó "Usuari". Podem crear tants subdominis com vulguem i tants subdominis de subdominis com desitgem. Per fer-ho, només haurem de polsar el botó "Crear registre A (subdomini)" des del registre on vulguem crear un subdomini. Cada subdomini creat podrà estar assignat a un usuari diferent i cada usuari podrà ser utilitzat per actualitzar la IP des del terminal on es validi.