Si ho desitgem, podem configurar el nostre domini perquè qualsevol subdomini que no existeixi apunti a un subdomini que sí que estigui creat. Per exemple: si configuro el sistema perquè qualsevol subdomini no configurat apunti al domini principal, passarà que si un visitant de la nostra pàgina web escriu wwww.elseudomini.com o ww.elseudomini.com, apuntarà correctament a elseudomini.com. Amb aquesta funció ens estalviarem crear subdominis que haurien d'apuntar al mateix servidor. Per poder configurar el servei, tan sols haurem de polsar la icona de les eines de la secció "Els resultats no trobats al DNS".

Per seleccionar el registre per defecte al qual apuntaran els valors no trobats, haurem de seleccionar-ne un, mitjançant el camp desplegable, d'entre els que ja haguem creat. El més habitual és configurar els valors amb el valor "Principal" que correspon al registre principal (per ex. elseudomini.com).

Una vegada seleccionada l'opció desitjada, polsarem el botó "Desar" i haurà de quedar-nos la configuració de la següent manera: