Per accedir a la secció de DNS dinàmic gratuït ens dirigirem a l'apartat DNS gratuït i seleccionem l'opció "DNS dinàmic".

En l'Administrador DNS per IPs dinàmiques haurem de prémer l'opció remarcada en la imatge (Afegir DNS) per afegir un domini.

Una vegada premuda l'opció "Afegir DNS", iniciarem un senzill procés de tres passos:

• En el primer punt ens demana introduir el domini:

• En el segon pas, ens demana a quin usuari volem associar el domino. Podem seleccionar un usuari que trobem creat en anterioritat i per tant ja existent, o crea un nou usuari:

• En el tercer pas, ens demanarà quina IP volem assignar:

Nota: Si ja tenim creat un usuari dinàmic, ho podem enllaçar a tants dominis/subdominis com vulguem. Quan actualitzem la IP, aquesta serà actualitzada a tots els registres que utilitzin el mateix usuari.

Una vegada realitzats aquests tres senzills passos, podrem comprovar com s'ha afegit el domino amb l'usuari en l'Administrador DNS dinàmic.

Per mes informació, podeu contactar amb nosaltres.