Per clonar la configuració d'un domini del DNS gratuït dinàmic ens dirigim a l'apartat DNS gratuït i seleccionem l'opció "DNS dinàmic".

L'eina "Clonar" ens serà molt útil si hem de crear dominis amb els mateixos registres. Amb aquesta eina copiarem la mateixa configuració de registres però amb el nom del domini nou. Per clonar un domini només haurem de seleccionar el domini i polsar el botó "Clonar".

Saltarem a una pantalla on haurem d'omplir el camp principal amb el nom del domini que volem crear amb la mateixa configuració del domini que hem seleccionat.

Un cop introduït el nom del domini, premem "Clonar". El domini estarà disponible al Gestor DNS dinàmic per realitzar qualsevol modificació.

Per mes informació, podeu contactar amb nosaltres.