Un cop creat el subdomini, hauràs d'enllaçar-lo a un usuari dinàmic.

Nota: Si ja tenim creat un usuari dinàmic, el podem enllaçar a tants dominis/subdominis com vulguem. Quan actualitzem l'IP, aquesta serà actualitzada a tots els registres que utilitzen el mateix usuari.

Per assignar un usuari al subdomini, has de fer clic a la icona senyalada a la següent captura:

Si no disposes de cap usuari dinàmic, el pots crear a través del formulari disponible.

Una vegada creat, prem "Guardar dades" i automàticament s'assignarà l'usuari al subdomini.

Per actualitzar l'IP des de la web, prem la icona senyalada a la següent captura:

Pots accedir a la secció Com actualitzar l'IP dels meus dominis? per ampliar la informació.