Pregunta: Què és el servei DNS dinàmic de CDmon?
Resposta:
És un servei que CDmon ofereix de manera gratuïta i que s'encarrega d'enllaçar una connexió amb una IP dinàmica amb un o més dominis seleccionats.

P: A qui va destinat aquest servei?
R:
El servei de DNS dinàmic va destinat als usuaris amb IP dinàmica, és a dir als usuaris que no tenen IP estàtica o fixa i les canvia cada vegada que es connecten a Internet. Amb aquest servei vostè podrà redirigir els seus dominis a la seva IP, encara que no sigui estàtica.

P: Com accedeixo al gestor de DNS dinàmic?
R:
Vostè pot accedir al nostre gestor de DNS dinàmic a través del nostre panell de control. Accedeixi al panell de control mitjançant el seu nom d'usuari i contrasenya, i després busqui l'opció "Gestionar DNS dinàmic" del menú de l'esquerra, o a l'última opció de la columna de "Gestor de DNS".

P: Quins servidors de nom he d'utilizar?
R:
Vostè ha de configurar els dominis que utilitza el nostre gestor de DNS dinàmic amb els següents servidors de nom:

• dinamic1.cdmon.net (46.16.60.166)
  • dinamic2.cdmon.net (46.16.60.159)
  • dinamic3.cdmon.net (35.156.85.88)

No haurà de fer res si utiliza subdominis dels nostres dominis a la seva disposició.

P: Quants dominis i subdominis puc agregar al vostre gestor de DNS dinàmic?
R:
Vostè podrà agregar tants dominis com vulgui sempre que no estiguin ja agregats per un altre usuari. El mateix amb els subdominis.

P: Com actualitzo la meva IP quan canvia?
R:
Vostè té dues possibilitats: cada vegada que canviï la seva IP pot accedir al seu panell de control aquí, anar l'apartat de "Gestionar DNS dinàmic" i polsar el botó "Actualitzar" perquè els seus dominis i subdominis adoptin la seva nova IP, o bé pot descarregar-se l'aplicació del mateix panell de control perquè una vegada executada al seu servidor, actualitzi la seva IP automàticament.

P: No disposeu de cap software especial?
R:
Sí, disposem d'una aplciació programada per a sistemes WIN32 (Windows), d'una altra aplicació programada en JAVA (multiplataforma) i de les instruccions necessàries per crear un CRON en sistemes LINUX i UNIX.

P: Què he de tenir en compte a partir d'ara?
R:
Una vegada hagi agregat els seus dominis al nostre gestor de DNS públic i hagi configurat aquests dominis amb els nostres servidors dinàmics, només haurà d'actualitzar la seva IP cada vegada que aquesta canviï. El sistema ja crea per defecte tots els registres necessaris per al funcionament correcte del seu domini. (Registres A, Registres MX, ect.).