Dins del seu servidor Virtual Up a l'apartat de Seguretat, podrà activar o desactivar  el Firewall d'Aplicació Web (WAF) per als seus allotjaments.

Una vegada hi accedeixi, a la part superior veurà el botó amb l'estat "Desactivat", des del qual pot activar el WAF en el servidor Virtual Up:

Un cop clicat, veurà que a la icona hi apareix "Activat":

IMPORTANT: aquesta opció instal·la el Firewall d'Aplicació Web (WAF) al seu servidor Virtual Up. Això li permetrà activar i desactivar l'estat del servei en els seus allotjaments de forma individual i  massiva .

En el requadre petit podrà activar o desactivar el WAF individualment dels allotjaments del seu servidor Virtual Up i a la part superior té disponibles les opcions massives per realitzar el canvi a tots o a diversos allotjaments simultàniament.

Si clica el nom de l'allotjament accedirà a l'apartat individual del WAF corresponent a les eines avançades per poder visualitzar la gràfica d'accessos. També tindrà l'opció de modificar-ne l'estat.