Dins del teu servidor Virtual Up a l'apartat de Firewall, podràs activar o desactivar el Firewall d'Aplicació Web (WAF) per als teus allotjaments. Prem en l'opció Seguretat en el panell de gestió del Virtual.

Una vegada accedeix a l'opció de "Firewall", a la part superior veuràs el botó amb l'estat "Desactivat", des del qual pots activar el WAF en el servidor Virtual Up.

Un cop clicat, veuràs que a la icona hi apareix "Activat".

IMPORTANT: aquesta opció instal·la el Firewall d'Aplicació Web (WAF) al teu servidor Virtual Up. Això et permetrà activar i desactivar l'estat del servei en els teus allotjaments de forma individual i  massiva .

En el requadre petit podràs activar o desactivar el WAF individualment dels allotjaments del teu servidor Virtual Up i a la part superior té disponibles les opcions massives per realitzar el canvi a tots o a diversos allotjaments simultàniament.

Si clicas el nom de l'allotjament accediràs a l'apartat individual del WAF corresponent a les eines avançades per poder visualitzar la gràfica d'accessos. També tindràs l'opció de modificar-ne l'estat.