Per poder donar un suport millor als seus clients, CDmon posa a la seva disposició un panell de control completament configurable per als seus clients, totalment integrat al seu allotjament i amb l'aparença de la seva pròpia marca.

Polsant el botó "Panell Gestiona" al panell de control del servidor Virtual Up, accedirem a una pantalla des d'on podrem modificar els colors de l'aparença del panell de control dels nostres usuaris mitjançant un assistent visual amb la paleta de colors.

Polsant sobre cada un dels colors ens apareixerà la paleta per poder seleccionar el color desitjat.

També podem modificar el logo del panell de marca blanca pujant la imatge que vulguem.