Per poder donar un suport millor als seus clients, cdmon posa a la seva disposició un panell de control completament configurable per als seus clients, totalment integrat al seu allotjament i amb l'aparença de la seva pròpia marca.

Prement el botó Panell Gestiona en el panell de control del servidor Virtual Up, s'accedirà a una pantalla des d'on es poden modificar els colors de l'aparença del panell de control dels usuaris mitjançant un assistent visual amb una paleta de colors.

Polsant sobre cada un dels colors t'apareixerà la paleta per poder seleccionar el color desitjat.

També pots modificar el logo del panell de marca blanca pujant la imatge que vulguis.