En la següent imatge obtenim una visió general de les característiques del servidor Virtual Up.

La informació del servidor Virtual Up es compon dels següents elements:

• IP del sevidor: Ip assignada al servidor.
  • IPs secundàries: Ips assignades al servidor.
  • Quantitat de cores: nombre de processadors del servidor.
  • Espai al disc: espai a repartir entre els allotjaments.
  • Memòria assignada: memòria assignada al servidor.
  • Amplada de banda contractada: amplada de banda del servidor.
  • Transferència contractada: transferència contractada del servidor.

La informació del servei es compon dels següents elements:

• Etiqueta assignada al servei: nom assignat al servidor.
  • Estat: estat en què es troba el servidor.
  • IP del servidor: Ip assignada al servidor.
  • Dominis assignats: Número d'allotjaments creats al servidor.
  • Espai en disc utilitzat: Espai total utilitzat pels allotjaments del servidor.
  • Transferència assignada: transferència assignada als allotjaments del servidor.
  • Transferència consumida: transferència total consumida pels allotjaments web.
  • Comptes de correu utilitzades: nombre total de comptes de correu utilitzades als allotjaments.
  • CronJobs utilitzats: nombre de crons en ús.
  • Comptes de FTP utilitzades: nombre total de comptes FTP utilitzades als dominis allotjats.
  • BBDDs utilitzades: nombre total de bases de dades utilitzades als dominis allotjats.

Llistat dels allotjaments del servidor virtual UP

Per defecte, apareix la llista dels recursos assignats a cada allotjament. Indicant l'espai assignat, el nombre d'usuaris FTP, correus, BBDD, crons i si estan habilitats el PHP i l'antispam.

Polsant la icona GestionarAlojamiento-IconoG.png podrà accedir al panell de control de l'allotjament.

Pot modificar el llistat dels recursos assignats per la llista dels recursos consumits seleccionant-lo al desplegable.

En aquest llistat podrà veure l'espai consumit per cada allotjament, la transferència mensual consumida, el nombre de sol·licituds acumulades al mes i el nombre de correus, BBDD i crons utilitzats.

Finalment, podrà descarregar en format CSV el llistat dels allotjaments creats al servidor dedicat.