Per a poder tenir un control dels pagaments i renovacions del teu servidor Virtual, has d'accedir a la gestió del Virtual des del teu panell de control de cdmon i prémer en l'opció Cobraments i renovacions.

En aquest apartat trobaràs la informació bàsica del cobrament, amb la Data de caducitat del servidor Virtual Up i la Forma de pagament.

Prement el botó "Renovar" s'afegirà al carro de la compra la renovació del servidor Virtual, per a realitzar la comanda.

En aquesta pantalla també podràs consultar el llistat de cobraments realitzats en aquest servidor.

En l'apartat de "Cancel·lació" de renovacions, marcant l'opció de "No vull renovar", no rebràs els avisos de renovació del servidor i no es renovarà automàticament el servidor Virtual.