Per defecte, apareix el llistat bàsic dels allotjaments creats al servidor virtual.

Mitjançant el camp desplegable podrem realitzar les següents operacions:

GESTIONAR: seleccionant aquesta opció, saltarem al panell de control de l'allotjament web del domini.

MODIFICAR DADES: accedim a un formulari on podem modificar les característiques de l'allotjament web.

DESACTIVAR: desactiva l'allotjament web temporalment. Mantenint la configuració dels comptes i el contingut dels FTP's.

REACTIVAR: activa un allotjament web que està desactivat

ESBORRAR: elimina l'allotjament web del servei Multihost. Esborra les configuracions i el contingut del FTP.

Si polsa el desplegable del llistat podrà seleccionar el llistat extens.

Amb el Llistat extens dels allotjaments pot gestionar els allotjaments observant les característiques utilitzades per cadascun.

Amb la icona GestionarAlojamiento-IconoE.png podrà editar les dades de l'allotjament.

Amb la icona GestionarAlojamiento-IconoG.png accedirà al panell de gestió de l'allotjament.

Polsant l'opció de Descarregar en format CSV podrà descarregar el llistat dels allotjaments creats amb les seves característiques.