Pregunta: ¿Què és un domini .xxx?
Resposta:
És una extensió de domini destinada a la indústria de continguts online per adults.

P: ¿Com es registra un domini .xxx?
R:
Ha de sol·licitar el registre del domini directament des de la pàgina de registre de dominis.

P: ¿Què significa que el domini estigui actiu o inactiu?
R: Al registrar un domini .xxx  ha de seleccionar si desitja tenir el domini actiu o inactiu:

• Actiu: El domini resoldrà a nivell de DNS.
    Seleccioni aquesta opció si desitja allotja una web amb contingut per adults. L'activació no és immediata.
  • Inactiu: El domini no resol a nivell de DNS. El domini no estarà operatiu.
    Seleccioni aquesta opció si desitja protegir la seva marca. Les visites al domini aniran a una web de ICM Registry, indicant la inoperativitat del mateix.

P: ¿Com s'activa un domini .xxx?
R: Per a que un domini .xxx pugui estar actiu (resolgui a nivell de DNS), és necessari associar-li un identificador únic.
Aquest identificador s'obté al registrar-se com a membre de la comunitat esponsoritzada.

Pot sol·licitar fer-se membre de la comunitat a ICM Registry  i un cop registrat obtindrà un identificador.

Aquest identificador haurà d'introduir-lo en el panell de control del seu domini a CDmon.

Si vostè va sol·lictar un domini .xxx inactiu i ara desitja activar-lo, contacti amb nosaltres.

P: ¿Com em registro a la comunitat esponsoritzada?
R:
Al sol·licitar el registre d'un domini .xxx actiu, l'entitat registradora ICM Registry li envia un email al titular del domini per a que es registri a la comunitat esponsoritzada.

Aquest missatge s'envia una única vegada per titular. Si ja es va validar, no tornarà a rebre la notificació.

Per completar el procés de registre, ha de seguir els següents passos:

• En el missatge rebut, segueixi l'enllaç per accedir a la web de ICM per completar el procés de validació de membre de la comunitat.
  • Haurà de completar el formulari de registre/validació. Recordi indicar un número de telèfon vàlid.
  • ICM trucarà al nou membre per validar el registre (recordi seleccionar l'opció "Espanyol" en el formulari de registre), i indicarà al nou membre un número PIN que necessitarà per finalitzar el procés de registre en la web.
  • Una vegada completat el registre, podrà obtenir de la web de ICM un identificador únic que necessitarà per a que els seus dominis .xxx associats al seu email de titular puguin estar operatius.

Recordi que haurà d'introduïr l'identificador en el seu panell de control, per a que puguem associar-lo al seu domini .xxx.

Disposa d'informació més completa sobre el procés de validació i un vídeo explicatiu al web de ICMRegistry.

P: No recordo el meu identificador de membre ¿Com el puc recuperar?
Si no ha rebut el missatge de validació de ICM Registry, o no recorda el seu identificador de membre, accedeixi a l'apartat Member log in del web de  ICM Registry. Disposa d'un enllaç per si es ha perdut la contrasenya o desitja tornar a rebre l'email de validació.