Quines diferències hi ha entre els dominis .tel i les altres extensions?

La principal diferència dels dominis .tel recau en el fet que el domini .tel no pot ser encaminat cap a una web normal, sempre encamina a la web que mostren els vostres contactes .tel. Aquests contactes els podreu gestionar vosaltres mateixos des del vostre panell de control TelHosting un cop registrat el domini. Un exemple de com es mostren els contactes del vostre domini .tel és cdmon.tel.

Per a què serveixen els dominis .tel?

Els dominis .tel estan enfocats com a contenidor de tots els contactes d'una empresa, i també de dades personals. Es poden classificar en grups i perfils. Aquestes dades són fàcilment consultables. Només facilitant el nom del domini .tel (lasevaempresa.tel), el client disposarà de totes les dades de contacte, així com de les adreces i les dades que es vulguin mostrar.

A qui va dirigit?

Els dominis .tel poden ser registrats per persones individuals. Però són útils sobretot a empreses i professionals, sobretot a empreses amb diversos departaments, i també amb seus distribuïdes mundialment.

On gestiono els contactes?

Quan es registra un domini .tel se us facilita un usuari i una contrasenya de TelHosting. Aquesta és una aplicació creada per Telnic per gestionar els contactes i les dades del domini.

Com recupero les dades d'accés al meu TelHosting?

Per recuperar les dades d'accés al vostre TelHosting heu de contactar amb CDmon.

Puc utilitzar el meu .tel per crear un encaminament al meu allotjament?

No. Amb Telnic no és possible crear encaminaments per a l'allotjament ja que el sistema es basa en TelHosting.

Puc utilitzar el meu .tel per encaminar cap algun pàrquing de dominis?

No. Els DNS dels dominis .tel no es poden modificar, ja que el sistema està basat en TelHosting.

Puc tenir un compte de correu amb el nom de domini .tel?

Sí. Podeu crear un encaminament al panell de TelHosting. Podeu dirigir-vos al manual d'usuari de TelHosting per obtenir informació més detallada.

Puc modificar els DNS del meu domini .tel?

No. Per les característiques dels dominis .tel els DNS no poden ser modificats.

Puc transferir els meus altres dominis .tel a CDmon?

Sí. Sempre que compliu els requisits. Teniu més informació sobre la transferència de dominis .tel a la nostra web.