Pregunta: Què significa Saldo?
Resposta:
És l'eina del vostre panell de control on gestioneu l'import afegit prèviament. Amb aquest import podeu comprar, renovar o transferir dominis. A més, inclou altres avantatges, com poder activar les renovacions automàtiques. S'hi accedeix mitjançant la icona Saldo del panell de control de l'usuari a CDmon.com.

P: Com funciona?
R:
Afegiu un import inicial en un compte dipòsit i una vegada hagueu realitzat el prepagament ja us apareixerà l'opció de pagar amb el saldo quan realitzeu una comanda de dominis. Quan decidiu registrar un domini amb aquest sistema, utilitzeu el mètode tradicional a CDmon. Una vegada arribeu a la pantalla per seleccionar el mètode de pagament, seleccioneu "Saldo" i en uns minuts ja disposareu del vostre domini registrat. El cost del domini se us descomptarà de l'import a l'apartat Saldo.

P: Quant de temps tinc per gastar els diners?
R:
No hi ha data de caducitat per als diners ingressats.

P: Tinc algun historial dels dominis registrats amb aquest mètode?
R:
Sí, disposareu al vostre panell de control d'una pantalla amb un historial dels dominis registrats i disponibles, així com d'un registre de les quantitats ingressades i d'una llista dels dominis registrats amb aquest servei.

P: Quins avantatges obtinc?
R:
La comoditat de no haver de realitzar regularment transferències i pagaments amb targeta a CDmon.

També us beneficieu del sistema de renovació automàtica (que us descompta l'import del vostre saldo una vegada renovat el servei) i del registre instantani del domini sense haver de pagar per targeta, fer una transferència bancària o ingrés des del vostre compte de Paypal.

P: Quins dominis puc registrar?
R:
Tots els dominis disponibles a CDmon.

P: Per a qui és recomanable aquest servei?
R:
Per a estudis de disseny, associacions, dissenyadors autònoms, programadors web, botigues d'informàtica, emprenedors i un llarg etcètera. Recordi que el saldo no caduca.

P: Què passa si desitjo registrar un domini per 5 anys però no tinc import suficient al Saldo?
R:
No podreu registrar el domini per 5 anys. Aquest import ho podrà utilitzar sempre que la comanda realitzada no superi la quantitat disponible del Saldo.

P: Què passa si m'equivoco de domini registrat?
R:
Podeu sol·licitar la cancel·lació del domini registrat abonant 3 € + IVA de recàrrec pels tràmits de baixa. Es podrà dur a terme sempre que la cancel·lació no sobrepassi mai el període de 2-5 dies des de la data del registre i si el proveïdor o registry accepta l'operació. Podeu consultar les condicions de cancel·lació contactant amb el departament de dominis de CDmon a dominis@cdmon.com.

P: Disposeu d'alguna API per a revenedors?
R:
De moment no disposem d'aquesta API, encara que en un termini molt pròxim la tindrem.

P: Quin és l'import mínim que puc recarregar?
R:
L'import mínim de la recàrrega al Saldo és d'1 €.

P: Com es fa una recàrrega al Saldo?
R:
Podreu fer una recàrrega al Saldo des de l'apartat Saldo del vostre panell de control. Simplement heu d'indicar l'import per ingressar, afegir el producte al carro i seguir l'assistent de compra per efectuar el pagament de l'import indicat.

P: Si tinc dominis amb renovació automàtica i no tinc diners suficients al Saldo, es processen les renovacions?
R:
No. Quan no teniu suficients diners al Saldo, el sistema no pot procedir a la renovació. En aquest cas rebreu un avís a la vostra adreça de contacte per avisar-vos que no s'ha pogut processar la vostra comanda per no haver-hi suficients diners en el Saldo, perquè pugueu realitzar un ingrés en el  Saldo abans que s'intenti tornar a processar la comanda.

P: Si activo la renovació automàtica, quan es renoven els dominis?
R:
Els dominis amb renovació automàtica activada es renoven 14 dies abans de la seva data de caducitat.

P: Es fa factura per cada compra pagada amb el Saldo?
R:
Si. Vostè rep una factura sense import per cada compra pagada amb el Saldo.