Dades del pagament actual del teu servidor dedicat

• Data de caducitat: Pròxima data de caducitat del teu servidor dedicat.
  • Forma de pagament: Tipus de pagament seleccionat per a la renovació del teu servidor dedicat.
  • Renovar: Prement el botó, accedeixes directament a la pantalla de renovació del servidor dedicat.

Llistat dels cobraments realitzats

• Data: Data de realització del pagament realitzat.
  • Import: Quantitat satisfeta per a la renovació.
  • Forma de pagament: Pot ser mitjançant transferència bancària, pagament amb targeta o rebut bancari.

Cancel·lació de renovacions

Marca la casella "No desitjo renovar" perquè el teu servidor dedicat no es renovi automàticament si la forma de pagament seleccionada és mitjançant rebut bancari. Un cop marcada la casella, ja no rebràs més avisos de renovacions.