Per tenir un control i poder gestionar la transferència del teu servidor Dedicat Administrat, com dels allotjaments que tinguis creats en el servidor, has d'accedir a la gestió del Decdicat des del teu panell de control de cdmon i prémer en l'opció Control de transferència.

En aquest apartat podràs gestionar la transferència dels allotjaments creats en el servidor Dedicat Administrat.

• Activar control individual: amb aquesta opció activa, pots gestionar el control de transferència de manera individual per a cada allotjament.
  • Desactivar control individual: si desactives el control individual, la transferència es comptabilitzarà de manera global per a tot el servidor.

Per a poder gestionar la transferència de forma individual per a cada allotjament creat en el teu servidor Dedicat Administrat has d'activar la funció de control individual de transferència. Prem a Activar control individual i a Guardar dades.

Informació de Transferència

Un cop activat el control individual, en la mateixa pantalla es mostrarà la transferència assignada als allotjaments i la total consumida.

Amb el Control individual inactiu mostra només el consum total de transferència.

Llistat dels allotjaments del servidor

Amb el "Control individual actiu" apareix la llista dels allotjaments creats al servidor Dedicat Administrat, on pots assignar la transferència que vulguis a cada allotjament.

A la informació es mostrarà la Transferència consumida, la Transferència assignada i si està habilitada l'opció de desactivar l'allotjament en superar el 110% de la transferència.

Polsant la icona GestionarAlojamiento-IconoE.png pots editar la transferència assignada i tindràs l'opció de desactivar l'allotjament en superar el 110% de transferència.

Polsant la icona GestionarAlojamiento-IconoG.png s'accedeix al panell de control de l'allotjament.

En aquest apartat també podràs descarregar en format CSV el llistat dels teus allotjaments.