A CDmon, disposem del Panell de marca blanca per poder facilitar als nostres clients que puguin gestionar el seu allotjament sense haver d'accedir al Panell de control principal de CDmon. Podem personalitzar aquest panell amb els colors i logo de la nostra marca. Per fer-ho accedim a la gestió del nostre Multihost.

Dins, polsem el botó "Panell Gestiona", i accedim  a una pantalla des d'on podem modificar els colors de l'aparença del panell de control dels nostres usuaris mitjançant un assistent visual amb la paleta de colors.

Si polsem sobre cadascun dels colors, ens apareix la paleta per poder seleccionar el color desitjat.

També podem modificar el logo del panell de marca blanca pujant la imatge que desitgem.